Pro mě zatím nejlepší epizoda 10.série (taky doufám, že ve stejném duchu pojede celý trojdíl). Trochu šmrncnuté Danem Brownem, ale to mi kupodivu nevadilo, narozdíl od Dr. Mysteria, kde mi ten komiks přišel účelový (jakože je to teď v módě, tož se na té vlně musí svézt i Doktor).
Zajímavé odkazy i nabídka otázek, které, jak věřím, budou zodpovězeny do konce série. I když ani to není jisté - pokud by Moffat sice opustil pozici show runnera, ale čas od času by přispěl scénářem epizody i v budoucnu (což myslím, že úplně nemožné není), pak se možná některé odpovědi dozvíme klidně i za pár let - tak jak to provedl i s River Song.
Poprava - parádní nachytávka! Nikdy jsem bych nevěřila, jak je složité kompletně zabít Time Lorda. Zlikvidovat dvě srdce, tři mozkové kmeny a rázovou vlnou zbavit buňky schopnosti regenerovat, uff. V tomhle světle je tedy už jasné, že jedna pitomá kulka nemohla Mastera vyřadit ze hry a jeho znovuvzkříšení ve 4.sérii bylo jen otázkou času.
Nardole u mě opět získal další body. Hlavně teda tím drsňáckým proslovem. Co na tom, že to byla jen nardolí simulace

Vidím, že musím začít brát vážně někoho, kdo má povolení nakopat Doktorovi zadek...