4. série úspěšně dokoukána, nebyla ani nejlepší, ale taky nebyla k zahození. Ten konec byl sice trochu přehnanej, ale nevadilo mi to tolik, jako u doktora a SJA, protože ty to vyřeší omylem, kdežto Torchwood má plán. Nejvíc mi tam teda chyběl Torchwood Hub.
- What happened? - Change my dear, and it seems not a moment too soon. (Sixth Doctor, end of The Caves of Androzani, part 4)
Víte jak pravděpodobně vznikl nápad na natočení spin-offu Torchwood?Během natáčení první série se televizní nadšenci zoufale snažili získat záznamy dílů, a tak jeden z členů štábu dostal nápad popsat pásky anagramem "Torchwood" spíše než "Doctor Who", jakožto bezpečnostní opatření při převozu z Cardiffu do Londýna. Russellu T. Daviesovi se nápad tak zalíbil, že ho později inspiroval k natočení stejnojmenného spin-offu.
You either win, or you lose. You're either human, or you're a dog. You're either inside the cage, or you're out.
Právě koukám na třetí díl The man in the High Castle. Je to takové seriálové Musíme si pomáhat po americku. USA prohrály world war II a jsou rozděleny mezi Pacifické státy Japonské a nácky. Je to trochu náročnější, než arrow, ale líbí se mi to.. každopádně v té třetí sérii, navzdor chmurným tématům a celkově melancholické atmosféře právě z jednoho auta vystoupil Burn Gorman a já se neubráním úsměvu. Jsem hodně zvědavý, jakou roli bude mít. Partyzán? Japonský zvěd? Nazi zvěd? Obyč porobený amerikán?
Edit: Aaaaaaaa hraje drsňáka! Drsného nazi šerifa! =D I love it.
To se nedivim. Koukala jsem na Forever, to se mi hodně líbilo, a tam taky hraje dost zajímavou postavu. A v Pacific Rim je taky, má tam takového podivného génia s německým přízvukem a zároveň trochu magora. Každopádně v obou rolích se mi moc líbil.
"The deep and lovely dark, we´d never see the stars without it."
V Pacific rim jsem ho viděl, ale v tom co ted sleduju - ještě jeden edit - je teda badass lovec lidí a já mu to tak nějak nedoážu sežrat. I díky moulovi z pacific rim. O dvě hlav menší než kdokoliv a všichni se před ním třesou strachy. =))) Vidím ho tam rád, ale tenhle casting se tvůrcům Man in the High castle hodně nepovedl, protože se na tuhle roli nehodí. Ale dává tím vážnému seriálu trochu jiný rozměr. =)
Konečně se taky dívám. Jsem na konci druhé série a zatím mě to baví hodně. Bylo hezké, když se tam objevila Marta, její a Jackovo společné vzpomínání na Doktora... Musím si pročíst ještě zpětně celou tuto debatu, zvládla jsem jen první stranu - ale psalo se tam o nějaké rozepsané povídce, Silio Zůstala u ledu?