Jsem devadesátkový dítě a tak nějak od přírody silně audiovizuální typ. Takže videoklipy jsou pro mě už od velmi útlýho věku ohromně zajímavý - a ve vnímání muziky dost důležitý. Kde neexistujou, tam si je domejšlím...
(Kolikrát si představuju videa vlastní i tam, kde vizuání materiál k dispozici je.)
Hádám, že v tom nejsem sama.
Takže se pls. podělte o oblíbené videoklipy! Případně přihoďte pár slov proč zrovna tohle video a co vás na něm bere.
Zvlášť ceněný by byly tipy na míň provařený věci - ale klidně sem sázejte i osvědčený hitovky.
Vykopávám:
WOODJU - Irradiant
https://www.youtube.com/watch?v=kXRKFzfuVUk
WOODJU je dost zajímavej projekt. Je to přesně ten druh elektroniky, kterej mi může valit do uší 24 hodin denně.
Co se toho videa týče - hrozně mě berou ty tlumený listopadový barvy, urbexová estetika - a to, jak efektně se v tom doplňuje elegance lidský formy v pohybu s ambivalentním kouzlem opuštěnejch míst.
Tak celkově je to zvláštně působivej slepenec obrazů a asociací - a dostává mě to do docela zajímavejch nálad.
Posledních pár tejdnů sjíždím Irradiant minimálně pětkrát do tejdne a furt mě to baví.

Hádám, že v tom nejsem sama.
Takže se pls. podělte o oblíbené videoklipy! Případně přihoďte pár slov proč zrovna tohle video a co vás na něm bere.
Zvlášť ceněný by byly tipy na míň provařený věci - ale klidně sem sázejte i osvědčený hitovky.
Vykopávám:
WOODJU - Irradiant
https://www.youtube.com/watch?v=kXRKFzfuVUk
WOODJU je dost zajímavej projekt. Je to přesně ten druh elektroniky, kterej mi může valit do uší 24 hodin denně.
Co se toho videa týče - hrozně mě berou ty tlumený listopadový barvy, urbexová estetika - a to, jak efektně se v tom doplňuje elegance lidský formy v pohybu s ambivalentním kouzlem opuštěnejch míst.
Tak celkově je to zvláštně působivej slepenec obrazů a asociací - a dostává mě to do docela zajímavejch nálad.
Posledních pár tejdnů sjíždím Irradiant minimálně pětkrát do tejdne a furt mě to baví.

"...And the wind goes rushing through them—sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring. Now shrilly treble, now deeply bass, now soft, now loud. Then—a lull, silence enfolds all." (Zhuangzi)