Jojo, to vyjdou 3 marvel-netflix seriály za míň jak 4 měsíce.
A Iron Fista jsem už taky konečně dokoukal. Vzhledem k tomu, že si mi první série líbila (asi jako jedinýmu na světě), tak bych hodnotil druhou možná trošku hůř. Vlastně jenom proto, že z mých dvou nejoblíbenějších postav tam teď byla jenom jedna a navíc měl Ward málo screen timeu a jeho linka byla o ničem. Nevertheless byl v posledních dvou dílech docela badass. Mary mě taky příjemně překvapila, akorát vůbec nezapadala do příběhu - navíc by se měla spojit spíš s Punisherem a ne s Dannym.
Joy byla otravná, Dav(r)os

místama naivnější než Danny a podobně. Opět jsme měli klasické marvelovské klišé, že padouch i hrdina mají stejné schopnosti, jako asi v každý věci od Marvelu. A opravdu nevím, proč se všude Danny zobrazuje jako hlavní postava, když v 8 z 10 dílů seriálu Iron Fist stejně Iron fist má někdo jiný

. A hlavně, že ho nemá ani na konci a stejně není v New Yorku. To jako kdyby tvůrci chtěli do hlavní role 3. série rovnou nacpat Colleen...
Abych jenom nekritizoval, tak celkově to nebylo tak strašný a to zkrácení tomu opravdu pomohlo. A doufám, že v potenciálních sériích bude více Warda.